Truust Camping og Kanoudlejning

Truust Camping, Glampingsite og Kanoudlejning er en mellemstor campingplads mellem Silkeborg og Aarhus, med både indendørs pool, hytter, stor legeplads, klappegeder, stor teltplads og Kanoudlejning.

Campingpladsen ligger helt ned til den smukke Gudenå som man kan bade i når vejret er godt. Der er stier fra campingpladsen langs Gudenåen som kan benyttes som gåtur, skovtur eller en løbetur. I weekender og i højsæsonerne er der altid et højt aktivitetsprogram og der er altid noget for enhver smag. Campingpladsen ligger i et naturfredet område, hvor der er mulighed for at se både ugler og dådyr.

Glamping er et begreb der dækker over en ny form for luksuscamping. Her gælder det om at tage hotelværelset med ud i naturen, og forkæle sig selv og sin partner og familie med alt, hvad man kan finde på. Man kan leje teltet som en del af en pakketur eller man kan leje det alene. Tag på Glamping mini kanoferie på Gudenåen. Vi tager hånd om jer fra start til slut. Alt er sørget for, I skal bare nyde jeres miniferie i skøn natur og sove i luksus telte. Læs mere om vores mini ferie under ” pakketure”.

I teltene er der rigtige senge at sove i, køleskab, kaffemaskine og en rigtig hyggelig atmosfære. ” Har  I spørgsmål eller ønsker I at booke, så kontakt os enten på Tlf., mail, eller via denne hjemmeside, så vil vi besvare jeres forespørgsel så hurtigt det er muligt.

Læs mere om Truust Camping her

Del denne side

Opdateret af:

VisitSilkeborg info@silkeborg.com
 

Kontakt

Adresse

Sørkelvej 12
8882 Fårvang

Telefon

+45 - 8687 1141

Fakta

 • Faciliteter

  • Minigolf
  • Fiskemulighed
  • Butik/Kiosk
  • Legeplads
 • Klassifikation

  • ★★★

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.6690620186564
Latitude : 56.281452174266