Undervisningsmaterialer

Her finder du en oversigt over undervisningsmaterialer og inspiration til aktiviteter, der sikrer at jeres lejrskoleophold bliver sjovt og samtidig fagligt relevant.

Tag på et sjovt og aktivt orienteringsløb i Silkeborg by eller omegn, hvor stedsans, udholdenhed og samarbejde bliver testet. Der er flere forskellige ruter at vælge imellem, eller I kan sammensætte jeres egen. Eller vær med til at udforske den danske natur og registrere den til forskningen. Projekt Biodiversitet Nu undersøger naturtilstanden i Danmark, og I kan gå på jagt efter dyr, planter, svampe og levesteder med app'en NaturTjek. Du kan også finde materiale og undervisningsvejledninger, der gør lejrskoleklassen klogere på fisk, insekter, krybdyr og padder.

Orienteringsløb

Undervisning med Kanon Natur

Det Store Naturtjek

Vær med til at udforske og skabe ny viden om, hvordan den danske natur har det. Ved at bruge app'en NaturTjek kan du og din lejrskoleklasse registrere biodiversiteten i Danmark til forskningen.

Skoven i skolen

Skoven i Skolen

Skoven i Skolen er et undervisningsprojekt om udeskole, som giver lærere og elever mulighed for at flytte undervisningen ud i skoven, til søen, kysten, det åbne land – eller ind i byens rum.