Truust Camping for lejrskoler

Campingpladsen ligger helt ned til Gudenåen, hvor der er et stort grønt teltplads område, med borde/bænkesæt og bålsteder, derudover er der fodboldmål og beachvolley.Er I mere til hytter kan vi også hjælpe med det, da vi har 17 hytter af forskellige størrelser.  

Bliver det for varmt kan man hoppe i åen og få sig en dejlig dukkert eller prøve at fange en fisk med dine klassekammerater. Er vejret knap så heldigt kan man tage en tur i det populære indendørs pool med tropisk klima og altid minimum 28 grader varmt vand. Vi har et rigtig godt indendørs lokale med tilhørende køkken og terrasse, som I kan benytte til fællesspisning. På campingpladsen er der en lille kiosk, hvor det er muligt at købe brænde, sodavand, is, pizza og meget andet.  

Truust Camping & Kanoudlejning er et ideelt sted at afholde jeres klassearrangement. De har stor erfaring i arrangere gruppearrangementer, og de ved derfor, hvilke udfordringer I står med og kan hjælpe jer med at løse dem, uanset om de er store som små. Truust Camping vil stå klar til at hjælpe jeres klasse fra start til slut, så I får en rigtig god oplevelse sammen.

Klik på mail adressen underneden for at kontakte Truust Camping for et godt tilbud!

Kontaktinformation:

 

Del denne side