Teambuilding i Silkeborg og omegn

Silkeborg og omegn byder på mange aktivitetsmuligheder inden for teambuilding. Hent inspiration her på siden.

URSUS Outdoor education

High performance outdoor – Hos URSUS Outdoor møder du højt kvalificerede instruktører med stor erfaring og faglig viden. Prøv klatrebaner i træerne, Skovmandsdyst, hærvejsvandring, kano m.m. Find den rette udfordring for dig og gruppen. Bliv bedre med dine færdigheder, lær om naturen, dig selv og dine medkursister.

Læs mere: http://ursus-outdoor.dk

CoastZone

CoastZone er Danmarks største teambuildingleverandør og kåret årets bedste i 2016, 2017 og 2018. 

OutdoorEvents Silkeborg

GruppeEvents, Teambuilding, Firmacoaching. Prøv havkajak eller Outdoor Gourmet bålmad m.m. OutdoorEvents Silkeborg tilbyder kreative og individuelle løsninger med og i naturen til virksomheder og grupper, der ønsker at give deres medarbejdere, kollegaer eller venner en anderledes fælles oplevelse væk fra den stressende hverdag.

Læs mere: www.outdoorevents.dk

MTBGuideSilkeborg

MTBGuideSilkeborg er specialiseret inden for guidede mountainbike-arrangementer i Silkeborg og Søhøjlandet. Prøv skræddersyet mountainbike-oplevelser efter jeres ønsker og behov.
Det sikrer, at du får en hyggelig og sjov oplevelse, på dit niveau.
Læs mere: http://www.mtbguidesilkeborg.com/virksomheden

Summits

Summits er specialiseret i, at planlægge og afholde firmaevents og procesorienteret kurser i både ind og udland indenfor team building, team træning og team ledelse.
Summits er kendt for, at lave kurser og events til kunder der ønsker at udvikle deres medarbejdere, ledergrupper og organisationer gennem “once in a lifetime” oplevelser i både ind- og udland.
Læs mere http://summits.dk/kurser-og-teambuilding/#om_kurser_teambuilding

Gl. Skovridergaard

Gl. Skovridergaard tilbyder en række konferenceaktiviteter med afsæt i naturen og gastronomi. Der er gode muligheder for at arrangere særlige aktiviteter efter ønske.
Læs mere: https://www.glskov.dk/da-DK/Konferencecenter/Konferenceaktiviteter.aspx

Scandic Silkeborg

Scandic Silkeborg tilbyder perfekte rammer for teambuilding eller møder i det fri - Rammerne for det gode møde er ikke altid indendørs - flyt i stedet dit møde ud i naturen og få fornyet energi og frisk luft, som giver plads til de store tanker og beslutninger.

Læs mere: https://www.scandichotels.dk/hoteller/danmark/silkeborg/scandic-silkeborg/outdoor-faciliteter