Danmarks grønne mødested

Silkeborg som mødedestination

Silkeborg er central placeret midt i Jylland med unikke muligheder for at inddrage naturen – skovene, søerne, Gudenåen. Byen har et professionelt erhverv, som er rigtig gode til at arbejde sammen, så der kan tilbydes skræddersyede løsninger.

Hvorfor vælge Silkeborg og omegn til dit næste møde?

Forestil dig du bliver vækket fra en behagelig slummer af duften fra en varm bolle druknet i himmelbjergskogt marmelade og friskkærnet smør, - du befinder dig det grønneste skønneste sted i hele landet, Silkeborg.

Hvorfor skal møder og konferencer altid være statiske og triste? 

Du ved at du har booket professionelle møde faciliteter, alt er i orden og klar til launch. I stedet for at haste ud af sengen og stresse som du plejer, så strækker du dig, og tænker over dagen der venter dig.

I baggrunden hører du bløde jazz rytmer, og for dig, ser du smilene fra engagerede, positive medarbejdere.

Så begynder du at glæde dig til de icebreakende aktiviteter du har planlagt i forvejen, og de fantasiske oplevelser der venter dig og dine medarbejdere imellem mødedagene.

Hvad enten du har besluttet dig for at kaste dine medarbejdere ud i udfordrende teambuilding, vil bestige Himmelbjerget, sejle på Silkeborgsøerne med hjejlen, eller mere er til den helt store kunst, eller smags oplevelse, så ved du bare at du har traf den rigtige beslutning, da du valgte at holde dit møde eller din konference i Silkeborg.

Del denne side

Perfekte rammer for icebreakers

Efter et hvert møde, kan et klart hoved hurtigt genetableres via en kort travetur og lidt frisk luft i kernen af den grønneste skønneste by af dem alle, hvor alt hjertet kan begære naturligvis ligger inden for gangbar radius.

Særlig stemning

Silkeborg er danmarks venligste by, med coole afstressende jazzrytmer, naturens inspiration og masser af drive.