Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm

Rovfugleshow og bisonsafari for lejrskoler

Besøg “Falkemanden” som deler sin naturskønne ejendom, sit liv og sit hjem med adskillige høge, falke, ugler, ørne, dådyr samt amerikanske bisonokser. Og med åbningen af Silkeborg Ørnereservat er det nu også blevet muligt for offentligheden, at opleve de fascinerende rovfugle og imponerende dyr på faretruende tæt hold. 
Rovfugleshow: Mærk suset.. Unge som gamle gyser i det underholdende, lærerige og yderst utraditionelle show, når fuglene i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Måske får I endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.
Bisonsafari: På den bakkede "prærie" bag falkonerens bolig, græsser de vilde bisoner og det er her muligt at få en guidet safari tur i overdækket prærietraktorvogn. Lær på denne tur om bisonens liv, dens spændende historie plus de daglige udfordringer med at drive en bisonfarm. 
I forbindelse med ovenstående oplevelser tilbyder vi vores gæster gratis, at gå på opdagelse i "Ugleskoven". Her møder gæsten bl.a. de elegante dådyr og verdens største ugler. Og her kan gæsterne via deres paratviden, forsøge at finde den rigtige vej i skovens flere tdr.l. store labyrint. 
Vi tilbyder efter aftale forplejning, eller man er velkomne til selv at medbringe mad og drikke, som kan nydes på vores åbne eller overdækkede naturskønne picnicområder. 
Vi kan desuden tilbyde undervisningslokaler med wifi, AV udstyr mm. 

Kontaktinformation:

Del denne side