S-E-S: Sculpture Experiment Silkeborg

KunstCentret Silkeborg Bad 1. juli – 27. august 2017
Guidede omvisninger hver dag
Gratis

Pak picnickurven og prøv helt nye ting, du ikke vidste man kunne i en skulpturpark. Mød uventet kunst af international klasse.

Se natur, arkitektur og kunst mødes, når den internationalt anerkendte kunstner Callum Morton (AUS) indtager og udfordrer området ved KunstCentret Silkeborg Bad. Græsset må gerne betrædes og alle inviteres til at gå på oplevelse i parken. Her kan du møde sjove og overraskende skulpturer, der sætter gang i fantasien hos både børn og voksne. Højdepunktet af eksperimentet er at skulpturparken gæstes af australske Callum Morton, der laver et enestående værk netop til dette sted, denne sommer. Morton er kendt for at engagere publikum til leg og deltagelse med sine humoristiske og tankevækkende værker. Denne gang vil han rykke op i stor skala og skabe et udtryk, der spiller op ad omgivelserne. Parken er åben 24/7 - hæng ud hele sommernatten!

Silkeborg Bads historie har inspireret Callum Morton til et omfattende skulpturelt værk. Værket trækker på stedets historie som kuranstalt, flygtningelejr og bunkerområde under besættelsen. Ved hjælp af specialeffekter og overraskelseselementer får Morton den usynlige historie frem og vækker den til live i en række mystiske og uforglemmelige syn. Morton, er kendt for sine skulpturmiljøer, som leger med arkitektur, skala og forlystelsesparkens æstetik. Han har skabt store projekter på Biennaler i Venedig, Sydney og Istanbul. Desuden har han deltaget i utallige internationale udstillinger i Europa, Asien, USA og Australien.

Sculpture Experiment Silkeborg er et unikt format, hvor udvalgte kunstnere har fået lov at eksperimentere – de kunstnere, der har vundet adgang til udstillingen, var dem, der bedst formåede at gentænke deres egen kunst fx ved at benytte helt nye materialer. Forvent derfor overraskende udtryk og noget at gå på opdagelse i. S-E-S er et frirum for kunstnere til at afprøve nye teknikker og materialer – og et frirum for publikum til at gå på opdagelse og selv lege med!

Se mere og tilmeld dig eventet her: www.facebook.com/silkeborgbad 

Find ud af mere om KunstCentret Silkeborg Bad

 

 

 

Del denne side