Planlæg din tur

Der er masser af se og opleve i Silkeborg. Vi har samlet de vigtige ting til når du skal planlægge et besøg her på siden. Der er både kort og brochure, som du kan hente direkte ned på telefonen eller printe ud. Hvis du hellere vil have de originale udgaver kan du altid finde disse og få hjælpe og inspiration til andre ting på en af vores turistinfo steder, hvor vores samarbejdspartnere altid står klar til at give dig en hjælpende hånd.

Turistinfo - når du er i Silkeborg

Find selv den information du søger eller tag en snak med vores søde samarbejdspartnere ved turisthotspotsene i byen.

Kort og brochure til download

Hent et af vores forskellige brochurer, vandre-, cykel, og sejlladskort direkte ned på telefonen.

Byvandringer og guidede ture

Tag på en guidet tur med Silkeborgguiderne og hør om byens lokal historie. Du kan også tage afsted med en af vores naturvejleder eller fiskeeksperter og få nyttig information, vejledning samt sjove fortællinger om natur, historie og særlige oplevelser i Silkeborg Søhøjlandet.

Byvandring

Byvandringer

Hen over sommeren tilbyder Silkeborgguiderne en stribe guidede ture i byen for alle, som gerne vil vide lidt mere.

På svampetur med naturvejleder

Guidede ture

Oplev Silkeborgegnens spændende natur- og kulturlandskab med en kyndig guide.

Praktisk information

Bådregistrering

Alle motordrevne både, der bruges på Silkeborgsøerne og Gudenåen, skal være registrerede. Derfor skal din båd have et gæstenummer. Læs mere om registrering af din båd her...

Kom til og fra Silkeborg

Find ud af hvordan du nemmest kan komme til Silkeborg. Der er både tog og bus forbindelser samt masser af parkering til dem, der kommer i egen bil.