Påskeferie i Silkeborg Søhøjlandet

Påskeferien er lige om hjørnet, og der er masser af familie- og børnevenlige påskeferieoplevelser i Silkeborg Søhøjlandet. Lad dig inspirere til aktiviteter i påskeferien med disse 10 fede tips. Der er nok at give sig til, så når sulten og trætheden melder sig, er der masser af hyggelige spisesteder og overnatningsmuligheder i Silkeborg.

1. Besøg Silkeborg Ørnereservat


Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm åbner for sæsonen i påskedagene. Du kan bl.a. komme til foredrag med Falkemanden - vinderen af Alene i Vildmarken, eller komme på bisonsafari. Se mere her

silkeborg ørnereservat

2. Påskenyheder i AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark åbner i påsken deres vandlegeplads. Parken summer af forår og der er rig mulighed for at opleve dyrene helt tæt på til fodringerne.

NYHED I PÅSKEN 2019: AQUA åbner op for hele to nyheder i påsken. Prøv den store hoppepude og en helt ny sandlandsby!

 AQUA

3. Skattejagt og sjov på Energimuseet

Energimuseet tilbyder et hav af aktiviteter i påskeferien. I kan bl.a. smage på insekter, opleve en havvindmølle med VR-briller og tage på skattejagt med din smartphone

Læs mere om påskeferie på Energimuseet her

Energimuseet

4. Påskeaktiviteter på Museum Jorn

Museum Jorn er der mulighed for at lave eksperimenter fra bogen ”100 Jorn-eksperimenter vi kan lave derhjemme ved køkkenbordet” i værkstedet, samt få en guidet rundvisning og gå på opdagelse i Asger Jorns kunstværker. Lige nu kan I opleve den anmelderroste udstilling af Jens Birkemose - jeg er ikke færdig endnu...

Museum Jorn

5. Sjove oplevelser for hele familien på Museum Silkeborg

Museum Silkeborg tilbyder påskeaktiviteter på både Papirmuseet og Blicheregnen. På Papirmuseet kan du øse dit eget papir og deltage i påske-workshoppen – Papir, tråd og farver. På Blicheregnen kan du lave dit eget riddersværd. Du kan også kigge forbi Hovedgården og hilse på Tollundmanden.

 Tollundmanden

 6. Aktiv påskeferie i Danmarks Outdoor Hovedstad

I Silkeborg Søhøjlandet - Danmarks Outdoor Hovedstad er der rig mulighed for en aktiv påskeferie. Tag på kano- eller kajaktur rundt på Silkeborg Søhøjlandets mange søer. Du kan også prøve kræfter med de mange cykel- og MTB-ruter eller en af de utallige dejlige vandreruter i Silkeborg Søhøjlandet.

MTB silkeborg

7. Labyrinthia

Også Labyrinthia åbner dørene til sæson 2019 i påskedagene. Kom og oplev de mange udfordrende og anderledes labyrinter. Der er dømt sjov og spas for hele familien.

Labyrinthia

 

 8. Jysk Automobilmuseum

Kom og oplev et af Danmarks førende bilmuseer. Museet holder åbent alle påskedagene og tilbyder en udstilling af mere en 140 biler fra årene 1900-1987  

 jysk automobilmuseum

 

 9. Tropeferie i Landal tropisk badeland

Landal Feriecenters tropiske badeland holder åbent for dagsgæster hele påskeferien fra kl. 10-20. Badelandet har både en børnepool, spabade, saunaer og vandrutsjebaner.

 Landal

 10. Påske i kunstens tegn

Kunstcenter Silkeborg Bad byder i påsken på udstillinger for hele familien, bl.a. Kamp og Leg - af Bertamaria Reetz og Mine Rejser - værker fra Jens Olesens samling. Tag en gåtur i den smukke park og nyd de mange spektakulære skulpturer. 

 Silkeborg Bad

HUSK: Hvis du bor på udvalgte overnatningssteder får du 15% rabat på oplevelser og aktiviteter i Silkeborg

Del denne side