Overnatning i Silkeborg Søhøjlandet

Overnat i Danmarks grønneste omgivelser. Med sine 224km2 skov er Silkeborg Søhøjlandet Danmarks største skovområde. Dette giver rig mulighed for at overnatte midt i skoven og/eller op af en af de mange smukke søer. Alt efter om du vil bo på hotel, Bed & Breakfast eller i telt er der et væld af fantastiske muligheder at vælge imellem.

Hvis man ikke er til skov og natur tilbyder Silkeborg centrum heldigvis også muligheden for at bo i en lille metropol. Byen er fyldt med hyggelige butikker, caféer og restauranter. Fra centrum kan du også tilgå største delen af byens store attraktioner på gåben.

 

 Overnat under nattehimlens funklende skær

Der er masser af mulighederne for at sove under Danmarks smukke stjernehimmel i Silkeborg. Prøv en af vores skov eller sø campingpladser, glamping telte eller shelters, de har hver i sær sin egen personlige charme. 

Campingpladser og glamping

På campingpladserne i Silkeborg Søhøjlandet finder I de perfekte rammer omkring en skøn ferie - prøv b.la. det populære glamping.  

Naturlejrpladser og shelters

Silkeborg og omegn byder på en række af naturlejrpladser for naturelskere og friluftsentusiaster.

Få 15 % rabat på entréen til følgende attraktioner og seværdigheder

Ved at overnatte hos en af vores udvalgte oplevelsessamarbejdepartnere kan du og familien få 15 % rabat på entréen hos mere end 15 forskellige attraktioner og seværdigheder i Silkeborg Søhøjlandet. Tag familien i hånden og sejl en tur i kano på Gudenåen eller opleve de smukke rovfugle til Silkeborg Rovfugleshow.