Kunst og kultur

Dyk ned i danske såvel som udenlandske kunstværker, udstillinger og historier på Museum JornKunstcentret Silkeborg Bad eller Galerie Moderne og bliv inspireret til at ankue verden på ny. Der er også mulighed for at rejse tilbage i tiden og opleve, Danmarks mest bevarede gård og levende museum - HøgdalBadeanstalten og Jysk Automobilmuseum giver også et fantatsisk indblik i historien. Arkitekturinteresserede kan også få en anderledes oplevelse, ved at gå på by vandring og se arkitekt Anton Rosens bygningsværker på tæt hånd.

Aktuelle kunstudstillinger

Se hvilke udstillinger og events, der er aktuelle inden for kunst og kultur lige nu.

Danmarks kulturruter

Tag på opdagelse i historien og kom helt tæt på vores forfædre. Se de mægtige runestenen, vikingehuse og store dysser.

Verdensanerkendte museer og gallerier

Museum Jorn har verdens største samling af Jorns værker, men du kan også opleve andre internationale kunstnere bl.a. Max Ernst, Francis Picabia, Fernard Léger og Man Ray. Placeret i Silkeborgs ikoniske og tidligere kurbadsbygning tilbyder Kunstcentret Silkeborg Bad en unik arkitektonisk og kunsterisk oplevelse, der ikke kan fås andre steder.

Museum Jorn

Oplev Asger Jorns kunstværker, skulpturer og andre værker af mange andre internationale kunstnere.

Historiske og levende museer

Besøg Jysk Automobilmuseum i Gjern er et af Danmarks absolut førende bilmuseer med en enestående, nostalgisk kvalitetssamling. I kan også tage en afslapningsdag på Badeanstalten - landets sidste badeanstalt, der stadig holder traditionerne i hævd. Oplev bl.a. de gamle, men velholdte baderum og nyde den særlige atmosfære. For familier anbefaler vi at ligge turen forbi Høgdal, en sand kulturhistorisk perle placeret midt i den smukke midtjyske natur. Silkeborg Bunkermuseum og Bunkers by Night er et udlagt udflugtsmål for de intereseret i 2. verdenskrig.


Kultur og gastronomipakker

KunstCentret Kunst Pakke Kunst Pakke Dania Kunst Pakke Gl. Skovridergaard Radisson Blu
KunstCentret Silkeborg Bad Hotel Dania Gl. Skovridergaard Radisson Blu Papirfabrikken
Pris: fra 575 DKK. Pris: fra 1134 DKK. Pris: fra 1350 DKK. Pris: fra 3920