Byvandringer

Hvorfor er gaderne så lige i Silkeborg? Og hvorfor ligner Vestergade nr. 9 noget fra Tyrol? Og hvem er han egentlig, ham Michael Drewsen, der troner på sin granitsokkel foran byens gamle rådhus? Få svarene og mere til på en byvandring.

Undervejs hører du også om den mere end 2000 år gamleTollundmand, der blev fundet ved Silkeborg og om verdens ældste stadig fungerende dampskib,Hjejlen, der hver sommer sejler tusindvis af turister fra Silkeborg til Himmelbjerget. Du vil også komme forbi nogle af arkitekten Anton Rosens spændende bygninger, der er smukt dekoreret i ArtNouveau-stil og meget mere.

 

GRATIS BYVANDRINGER
Vi tilbyderbyture, hvor vi fortæller om byens historie og udvikling, borgere, arkitektur og om Papirfabrikken, Slotsholmen ogHjejlen.Byvandringerne varer ca. 1,5 time og starter ved Museum Silkeborg, Hovedgårdsvej 7

Turene for 2019 er ikke planlagt endnu, men hold øje på siden her. 

TEMATURE
SilkeborgGuiderne arrangerer af og til åbne temature, som har fokus på et bestemt emne - fx åen, kunst i Silkeborg, papirfabrikken e.l.
Turene bliver annonceret i dagspressen/Det Sker samt påVisitSilkeborgs hjemmeside.

 

PRIVATE- OG SPECIALDESIGNEDE TURE
Ønsker du en privat tur for familien, vennerne, firmaet eller foreningen, kan du også booke en privat tur med guider. Her tilpasser vi starttidspunktet, sluttidspunkt og emne efter dine ønsker.

En privat, standardbyvandring koster kr. 500,00 for 1,5 time

En privat special-designet tur med fokus på et bestemt emne (fx kunst i byen, papirproduktioneller kurbade) koster kr. 500,00 for 1. time og efterfølgende 250,00 pr. time.
Vi tilbyder også guidede sejlture på Silkeborgsøerne, busture i Søhøjlandet eller cykel-/traveture (eventuelt langs Hærvejen) for samme pris: Kr. 500,00 for 1. time og efterfølgende 250,00 pr. time).

Mulighederne er mange, og vi kommer gerne med forslag. 

Kontakt ogbookos til dit arrangement viaVisitSilkeborg

 

Læs mere om SilkeborgGuidernes forskellige muligheder for ture lige her – silkeborgguiderne.dk

Del denne side