Icebreakers

Benyt Jer af de skønne grønne omgivelser, og læg èn eller flere breaks ind i  jeres program. Om I er til en stemningsfuldt gåtur ved søerne, større og mere udfordrende oplevelser eller hellere vil udfordres på det utraditionelle med for eksempel et besøg i AQUA’s dyrekælder, så kan vi tilbyde hele paletten i Silkeborg, som er velegnede til ethvert åndehul oven på en lang mødedag.

Her på siden viser vi et udpluk af oplagte muligheder, men kontakt os gerne, hvis I har brug for personlig rådgivning og inspiration.

Silkeborg.live - Det sker her og nu

Silkeborg.live er Silkeborgs 'Det sker oversigt', her kan du finde alt fra koncerter, teaterforestillinger, torvemarkeder og meget mere

Mountainbike i Silkeborg Søhøjlandet

I Silkeborgegnens skove og på Søhøjlandets mange bakker har du som mountainbike entusiast rig mulighed for at få udfordringer.

Aktuelle kunst og kultur udstillinger

Se hvilke udstillinger og events, der er aktuelle inden for kunst og kultur lige nu.

Outdoor aktiviteter

Tag på aktiv ferie i Danmarks Outdoor Hovedstad med familien, venner eller kæresten. Sejl langs søerne i solnedgangen, udfordre jer selv i skoven på mtb eller vandre i Danmarks smukkeste natur blandt kæmpe douglas graner over 50 m høje.