Hoteller & kroer

Nyd et hotel- eller kroophold på Silkeborgegnen - og kombinér afslapning og luksus med naturskønne oplevelser og kulturliv.

Hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn tilbyder ophold for både weekend-, ferie- og konferencegæster, hvor kvalitet og god service er en naturlig del af den gode oplevelse.

Kig nærmere på hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn her på siden og se deres gode tilbud på weekendophold og miniferie.

Gl. Skovridergaard

Hoteller og kroer i Silkeborg og omegn

Der er ikke noget som en god nats søvn. Tilbring den gode nat på et af Silkeborgegnens mange hyggelige hoteller og kroer i naturskønne omgivelser.

Weekendophold og miniferie

Silkeborg Søhøjlandet byder på mange muligheder for weekendophold og miniferier af enhver art: Romantiske getaways, musik-, teater-, kunst- og gastronomiophold, golf- og kanopakker mv.

Mad og drikke - oplevelser for enhver smag

Silkeborg og omegn byder på mange forskellige smagsoplevelser samt restauranter, kroer og caféer med et varieret menukort, egnsspecialiteter m.m.

Det sker i Silkeborg Søhøjlandet

Tag til koncert, kunstudstilling eller teaterforestilling. Se hvilke begivenheder, der er i byen lige nu her.

Outdoor aktiviteter

Silkeborgegnen byder på det helt ideelle terræn, hvis du gerne vil krydre din ferie med udendørs sportsaktiviteter. De store skove og den smukke natur danner den perfekte ramme for vandring, mtb, trailrunning og sejlture.

En begavet kunstby

Kunsten kan opleves mange steder i Silkeborg og omegn. Området byder på hele paletten - lige fra de mange lokale kunsthåndværkere til de store gallerier og internationalt kendte kunstmuseer.

Fortid og nutid mødes

Tag med på en spændende opdagelsesrejse fra vores fælles fortid frem til i dag.

Konferencehoteller i Silkeborg

Få et hurtigt overblik over konferencehotellerne i Silkeborg,som også byder på gode overnatningsmuligheder. Fællesnævner for dem alle er, at de ligger i naturskønne omgivelser - tæt på byens faciliteter.