Made In Denmark - Golffest i Silkeborg

Silkeborg er værtsby for Made in Denmark 2018. På golfbanen kan du opleve golf i verdensklasse – imens Silkeborg City gør sig ekstra umage for at være værter i verdensklasse. Torvet i Silkeborg er centrum for festlighederne og byder på oplevelser for hele familien.

Hop på den gratis shuttlebus til midtbyen fra golfbanens hovedindgang ved Made in Denmark og retur igen fra midtbyen hvert 15. minut fra kl. 9.00-19.30. Fra 19.30-24.00 kører shuttlebussen hver halve time. Bussen kører fra torsdag til lørdag.

Fun & Fan Zone

Silkeborg City gør sig ekstra umage for at være værter i verdensklasse. Torvet i Silkeborg er centrum for festlighederne og byder på oplevelser for hele familien.

Virtual Reality Golf Club på Silkeborg Bibliotek

Vi har ganske vist ikke en golfbane, men i vores Makerspace kan du med vores HTC VIVE udstyr afprøve "The Golf Club VR", hvor man i et virtual reality univers kan spille golf. Vi har testet det af for jer, og det er en meget speciel oplevelse!

Gratis minigolf i gågaderne

Under Made In Denmark 2018 kan du deltage i byens minigolfturnering og være med i lodtrækningen om et citygavekort på 10.000 kr. For at deltage i lodtrækningen skal du spille alle 9 huller og aflevere dit udfyldte og stemplede scorecard i Hede Rytmer Baren midt på Torvet senest lørdag den 1. september kl. 18.15.

Rabat på oplevelser

Her kan du som golfgæst opleve mere af Silkeborg in between & after golf. Få 50 % på oplevelser og kultur.

Gratis Shuttlebus

Hop på den gratis shuttlebus til midtbyen (Godthåbsvej v. Østergade) fra golfbanens hovedindgang ved Made in Denmark og retur igen fra midtbyen hvert 15. minut fra kl. 9.00-19.00. Fra 19.00-24.00. 

Fun & Fan Zone er udviklet og arrangeret af: