Fra de helt små til de store, der mest bare er børn indeni

Efterårsaktiviteter for børn

Der er masser af spændende og sjove aktiviteter i efteråret. Tag børnene med i AQUA Akvarium & Dyrepark og oplev både oddere, vaskebjørne og fisk helt tæt på eller tag Papirmuseet for at lave jeres eget papir fra bunden. I kan også lære om og lege med strøm på Energimuseet. En anden oplagt mulighed er at tage børnene med ud i det fri. Der er bl.a. mulighed for at tage på ridetur, bisonsafari eller fisketur.

Falkoner for en dag

Falkonér for en dag - efter aftale

Bliv falkonér for en dag. På en vandretur i den smukke midtjyske natur ved Silkeborg får du muligheden for at komme helt tæt på en imponerende rovfugl. Du vil blive guidet af en professionel falkonér undervejs, men det er dig, der bærer den kraftige falkonerhandske og dermed også dig, som ”flyver” den helt frie rovfugl. Oplev suset, når den fantastiske fugl styrtdykker lige ned mod dig og sætter sig til rette på handsken. Se den majestætiske fugl dybt i øjnene, mærk dens tyngde og fornem dens stærke jagtinstinkt.

Find gode vandreruter til Himmelbjerget

Vandreruter i Silkeborg og omegn

Opdag Danmarks smukkeste naturområde på gåben

Put & Take søer

Silkeborg og omegn byder på en række put & take-søer, som inviterer til en oplevelse for hele familien og næsten garanterer friskfanget ørred til aftensmaden.