Camping i Silkeborg

Nyd ferien sammen med familien i fred og ro, hvor der er plads og tid til leg, hygge og fantastiske oplevelser sammen. På campingpladserne i Silkeborg Søhøjlandet er der tænkt på udsigten, at børnene skal trives, trygge omgivelser og masser af muligheder for at være aktive sammen som familie, venner eller kærestepar. Læs mere om vores mange muligheder for at overnatte i det fri nedenfor.

Campingpladser i Silkeborg Søhøjlandet

Campingpladserne i Silkeborg og omegn er alle smukt beliggende ved skov, sø eller å - og byder på et bredt udvalg af faciliteter og aktivitetsmuligheder.

Guide: Silkeborgs bedste outdoor aktiviteter

Tag på kano- eller kajaktur med børnene. De vil elske det. Eller cykel en tur på en nedlagt togbane. I kan også opleve den danske prærie i prærievogn eller se hvem der kan fange den største fisk. Aktivitetsmulighederne er mange.

Spis, drik og shop

Tag på opdagelse i Silkeborg Søhøjlandets hyggelige gader. Der er masser af lækre caféer, restauranter og fantastiske små butikker at besøge.

Glamping i Danmarks Outdoor Hovedstad

Glamping er en ny form for luksuscamping, der er inspireret af safariteltene på savannen i Afrika. Det er den perfekte ferieform for familier, par og venner, der ønsker en naturskøn oplevelse uden at skulle gå på kompromi med komfort. Glampingtelte indeholder rigtige senge, køleskab, borde, stole m.m. og en rigtig hyggelig atmosfære. Det er en fed oplevelse, der skal prøves.