Børneåbning: Ønskelandet

Odden i Silkeborg Langsø og Jysk Musikteater - Papirfabrikken 80. 

Fra d. 20. januar 2017
Arrangementerne er gratis

Mærk hvordan det føles, når drømme går i opfyldelse og giv dit indre barn én på opleveren!

Børnene åbner kulturåret før alle andre! Børn og unge i Silkeborg har sluppet kreativiteten og fantasien løs og skabt en weekend fuld af oplevelser for mennesker i alle aldre. Det er deres egne budskaber og ønsker der kommer til udtryk. Åbningen består af 3 dele:

1. Fredag 20 januar kl 10. (officiel åbning)
Tag ud på en legende drømmerejse på jagt efter magiske ønskesteder. Når du har passeret broen over til Odden møder du Ønskeøen.
 Følg den anlagte ønske– og drømmerute af 733 børns selvlysende plexiglasværker, der klirrer i træerne. Drøm din drøm og send dit ønske ud fra drømmegyngerne, som du møder på din vej Udstillingen er designet af arkitekt Ragnhild Melbye. (Åben fra fredag den 20. januar kl. 09.00 - 3. februar).

2. Fredag 20 januar kl 17-19
Bandfestival: 10 bands fra Den Kreative Skole udlever deres drøm om at stå på en scene og dele deres lyd i Store Sal i Jysk Musikteater.

3. Søndag d. 22. januar kl 16.30
Skumringskoncert med Søren Koldsen-Zederkof, hvor familier kan få en unik og stemningsfuld oplevelse af udstillingen på Ønskeøen

Den Kreative Skole er Silkeborgs kulturskole, som giver børn og unge mulighed for at fordybe sig i dét de brænder for; Dans, teater, musik med mere. Skolen giver børnene ansvar og frihed, så de selv lærer alle dele af at sætte en koncert eller forestilling op. Her er plads til at udleve drømme. Publikum vil opleve, at det er ren passion, når de unge går på scenen med deres musik og teater. Det hele er båret af deres egne ønsker og drømme som det bærende tema og det kan mærkes.

Idéen til temaet 'Ønskelandet' blev skabt i Silkeborg inspireret af idéen om at gøre Odden til en Ønskeø. De andre kommuner i regionen kunne lide det så godt, at det blev fælles tema for hele regionen! Oplev idéen hvor den først spirede og giv dit indre barn én på opleveren!

Læs mere om Børneåbningen for hele regionen: www.aarhus2017.dk

Del denne side