Bed & breakfast

Er du mere til hjemmelige omgivelser og en hyggelig atmosfære, så kan det klart anbefales at overnatte på en bed & breakfast frem for et hotel.

Langt de fleste bed & breakfast overnatningssteder i Silkeborg har både værelser og lejligheder til leje. Så det er blot at beslutte dig for, hvad du personligt er mest til. Byens søde værterne vil med garanti gøre alt, hvad de kan for at sikre sig, at du får et fantastisk ophold i Silkeborg - Danmarks Outdoor Hovedstad fyldt med gode minder og oplevelser.

Kanoroere ved Energimuseet

Silkeborg nord

Bo tæt på eller i byerne Grauballe, Balle Kirkeby, Ans, Lemming, Grølsted, Hinge og Kjellerup.

Silkeborg syd

Bo tæt på eller i byerne Virklund, Katrinedal, Bryrup og Hampen.

I Silkeborg nord er du placeret tæt på Alling kloster ruin og Jysk automobilmuseum. Der er ikke helt så mange store søer, som i syd, men du er til gengæld tættere på motorvejen, hvilket gør nord til en oplagt base lokation for større udflugter. Silkeborg syd byder blandt andet på de naturskønne søer Thorsø og Borre Sø og omfatter de mindre men virkelig hyggelige byer Virklund, Katrinedal, Bryrup og Hampen.

Silkeborg by får du en placering tæt på café, restaurant og shoppingsmuligheder, men også hurtig adgang til naturområder, herunder Norskoven, Odden og Silkeborg langsø, som du kan tage en tur dampskibet Hjejlen hen til Himmelbjerget og tilbage igen.

Sindbjerg - Stoubjerg

Silkeborg øst

Bo tæt på eller i byerne Sejs, Svejbæk, Laven, Linå og Resenbro.

Vandring på Hærvejen

Silkeborg vest

Bo tæt på eller i byerne Funder, Kirkeby og Engesvang.

Silkeborg vest er du placeret til på Funder, hvor der går en af Danmarks mest unikke og skønne bane-stier. Det er en oplagt lokation, hvis man ønsker at udforske området og bane-stien på cykel eller til fods. Silkeborg øst byder på udsigt over smukke Brassø, det naturskønne område Gjern bakker og Sindbjerg og Stoubjerg, som er et smukt naturområde bestående af to lyngdækkede toppe beliggende i et hedeområde.