Cykelferie

Vi har mere end 250 km afmærkede cykelruter i Silkeborg, heriblandt kan du finde fire nedlagte jernbanestrækninger, som i dag er omdannet til cykelruter som du kan færdes i fred og ro på uden at skulle tage hensyn til biler og anden trafik.  Mange af ruterne er udover at være naturskønne ruter også historiske rejser - eller ideelle til at få gode udfordringer og pulsen op.

Cykelruter i Silkeborg og omegn

Oplev storslåede skove, hedelanskaber, bakker og dale fra istiden tæt på

cykel udlejere silkeborg danmarks outdoor hovedstad

Cykel- og mountainbikeudlejere

Der er masser af mulighed for at leje mountainbike cykler, cykler og tilbehør i Silkeborg Søhøjlandet. Se liste over udlejningsteder her.

Cykelruteplanlæggeren Naviki

Planlæg din cykelrute

Planlæg din cykelrute via den elektroniske cykelplanlægger Naviki org. Indtast start- og slutsted, vælg distance og se den foreslåede rute på kortet. Download app´en og tag ruten med på turen. 

Margueritruten

Margueritruten

Margueritruten bringer dig forbi seværdigheder og attraktioner samt gennem noget af det smukkeste natur, du kan opleve. Læs mere om Margueritruten her...

Overnatning i Silkeborg Søhøjlandet

Hold din ferie i smukke Silkeborg! Klik videre og se de spændende tilbud på overnatninger. 

9 friluftskort over Gudenåen

9 Friluftskort over Gudenåen

Gudenåen og oplandet indbyder til oplevelser midt i Danamrks smukkeste natur. Du kan finde inspiration til vandreruter, cykelruter og sejladsruter på følgende 9 kort, der dækker hele Gudenås forløbet.