Naturguidekorps

Har du en naturguide gemt i maven? Eller er du allerede en, men mangler blot et fællesskab, hvor du kan tage nogen med på naturtur? Så synes vi, at du skulle tage og overveje om du ikke gerne vil være en del af Silkeborgs nye frivillige naturguidekorps.

Lidt om os:

Vi drømmer om at skabe et stærkt og inspirerende frilufts- og naturguide fællesskab, der giver dig med natur-ild i maven rig mulighed for at dele din passion med andre; og dem, der gerne vil opleve mere i naturen, muligheden for det.

Der er ikke en forventning eller krav om specifikt indhold eller antal ture, der skal afholdes, blot et ønske om at turene spreder glæde og inspirerer andre til, at anvende eller være mere i naturen. Vi forestiller os, at det kunne være alt fra vandre-, cykel-, kano- og kajakture til naturfotografi-, sanke- og morgenbadningsture. Det kan også være at lære andre at sætte telt op eller et stille arrangement i skoven, hvor man måske ligger i hængekøer. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi er vilde med alle idéer, der har noget med at være ude i naturen at gøre.

Kontakt:

Kunne du tænke dig at blive en del af netværket, så skriv en mail til sqh@silkebo...

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Del denne side