MTBGuideSilkeborg

Kunne du tænke dig at køre på mountainbike i noget af Danmarks bedste og flotteste landskab?

Hvis det er tilfældet, så er MTBGuideSilkeborg dem du skal kontakte.

Book din MTB-oplevelse på www.mtbguidesilkeborg.com

MTBGuideSilkeborg tilbyder guidede MTB-oplevelser skræddersyet til dig og dine behov. Dette betyder, at oplevelsen bliver efter dine præmisser, således du får en fantastik og uforglemmelig oplevelse på mountainbike i Silkeborg og Søhøjlandet. Mange danskere og turister rejser fra nær og fjern til Silkeborg, for at opleve noget af landets bedste terræn. MTBGuideSilkeborg sørger for, at du ikke blot får en brøkdel af Silkeborgs mountainbike-område men den fulde oplevelse, som du fortjener. Derfor anbefaler vi, at du gør brug af MTBGuideSilkeborg, da deres guider kender området som deres egen bukselomme efter utallige timer i skovene.

Hos MTBGuideSilkeborg har de fokus på familier, naturentusiaster, virksomhederne, klubber og motionister (begyndere/øvede), hvilket betyder, at uanset hvilken gruppe du mener, du hører under, så kan du tage dine venner, kolleger osv. med på en rigtig fed outdoor oplevelse. Familien kan komme på en hyggelig tur, hvor samvær og gode minder er i hovedsædet. Derudover kan du opleve noget af Danmarks smukkeste natur i form af skovklædte bakker, Himmelbjerget i det fjerne og smukke udsigtspunkter set fra en mountainbike. Det er ikke blot en MTB-tur, men en oplevelse i deres andet hjem – naturen.   

I forbindelse med en MTB-oplevelse stiller MTBGuideSilkeborg mountainbikes til rådighed, som kan lejes. Mountainbikes som er i god kvalitet, der sikrer dig en fed oplevelse på selve cyklen. Derudover kan de sørge for, at du får en endnu større oplevelse end blot en lækker MTB-tur. Du kan få dem til at sørge for forplejning og overnatning hos deres samarbejdspartnere, som til daglig huser MTB-entusiaster og interesserede i outdoor aktiviteter. Dermed sagt at disse er vant til jeres ønsker og behov, hvilket giver jer en komplet, unik oplevelse på MTB i Silkeborg Søhøjlandet – Danmarks Outdoor Hovedstad.  

Følg MTBGuideSilkeborg på de sociale medier:

Facebook: http://bit.ly/MTBGuideSilkeborg-facebook

Instagram: http://bit.ly/MTBGuideSilkeborg-instagram

Pris

Pris for 2 timer

699.00 DKK

Efterfølgende time(r)

249.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

VisitSilkeborg info@silkeborg.com
 

Kontakt

Adresse

8600 Silkeborg

Mobiltelefon

+4551501008

Fakta

  • Type

    • Cykelsport
    • Motion
    • Mountain bike