Labyrinthia - Labyrinternes Land

Labyrinthia – Labyrinternes Land Sjov, leg og læring for alle.

Kom og oplev en anderledes, sjov og udfordrende dag i labyrinternes forunderlige verden, og få masser af motion til både hoved og ben. Vi har 7 meget forskellige labyrinter – plus én til HUNDE. Så her kan alle være med. Du behøver ikke at stå i kø, og tempoet det bestemmer du selv.

I 3D-labyrinten kan du for alvor få afprøvet og udfordret din stedsans. Vi har lige renoveret hele labyrinten, så den nu har et helt nyt gangsystem.

Du kan også nyde både synet og duften af de hundredvis af smukke roser i vores vandlabyrint (og måske blive en lille smule våd!). Hvis du downloader vores gratis App, så kan du selv styre vandportene i vandlabyrinten fra din smartphone!

I hundelabyrinten kan du teste din hunds stedsans og lugtesans – og der er gratis ”vovsebar” til de firbenede.

Inde i Kryptoteket kan du få gang i ”de små grå” med nogle af de ca. 50 forskellige spil og opgaver.

Trænger du til at få lidt ny energi ovenpå alle udfordringerne, så er det muligt at købe lidt forfriskninger i caféen. Du er også velkommen til at medbringe din egen mad og nyde den udenfor i pavillonerne eller på den store sydvendte terrasse. Der er også en stor gas-grill til fri afbenyttelse.

Du kan lære lidt om labyrintens historie, samt prøve vores to historiske labyrinter – Trojaborgen, der stammer fra Bronzealderen og Chartres, der stammer fra Middelalderen.

Få 15 % rabat på entré som en del af oplevelsesssamarbejdet mellem udvalgte ovarnatningssteder og attraktioner. Læs mere om hvordan du kan opnå rabatten her.

Check åbningstider og priser på vores hjemmeside: www.labyrinthia.dk

Åbningstider

13/04/2017 - 24/09/2017 Mandag - Søndag 00:00 - 00:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitSilkeborg info@silkeborg.com
 

Kontakt

Adresse

Gl. Ryvej 2
8653 Them

Telefon

+45 - 8684 9944

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
    • Parkeringsplads for busser
    • Medbragt mad er tilladt
  • Type

    • Temapark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.575703
Latitude : 56.106628