Evald Brasserie og Café

I vores stemningsfyldte Brasserie-Café i Silkeborg kan der nydes dejlig mad og drikkevarer - kolde som varme. Fra en kop kaffe fra The Coffee Collective til en lækker 3 retters menu, en spændende lokal øl fra vores store øl-kort til en skøn frokostanretning eller måske et dejligt, køligt glas hvidvin til en let salat.

Om aftenen skifter Evald karakter til restaurant, hvor der kan nydes a la carte retter samt lidt klassiske café retter. Maden vi serverer er lavet fra bunden og af kvalitetsvarer fra lokale leverandører.

Vi er af den overbevisning at “less is more”. Vi skifter til gengæld ofte ud i vores menu og gør, hvad vi kan for at følge sæsonens udvalg af råvarer. I Danmark bliver der produceret de bedste råvarer. Vi ønsker at støtte op om lokale og danske producenter, da dette også er med til at fastholde danske arbejdspladser.

Vores tjenere står gerne til rådighed, med bl.a. anbefaling omkring valg af vin og mad, eller den gode avec til din espresso. Vores tjenere er valgt for deres gode humør og venlige sind. De er som regel ikke faglærte, men vi sørger for at tillære dem færdigheder løbende. Vores vigtigste prioritet er nemlig smilende og hurtig service – og ikke at vores tjenere kender alt til et givent vinhus.

Del denne side

Opdateret af:

VisitSilkeborg info@silkeborg.com
 

Kontakt

Adresse

Papirfabrikken 10B
8600 Silkeborg

Telefon

+45 - 8680 3366

Fakta

  • Køkken

    • Steaks
    • Fisk og skaldyr
    • Fransk
    • Dansk

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.5564861805
Latitude : 56.172340474