Overnat i Danmark Outdoor Hovedstad

Tag på unik overnatningsoplevelse i Silkeborg Danmarks Outdoor Hovedstad. Du kan bo midt i centrum af Silkeborg by i gåafstand til alle de store attraktioner, ved vandkanten eller i skoven, hvor du kan ligge og lytte til vandets rislen. Alt efter om du er til feriecenter, privat lejlighed, dobbeltværelse eller sovepose under den åbne himmel, så har vi det hele.

 

 Overnat under nattehimlens funklende skær

Der er masser af mulighederne for at sove under Danmarks smukke stjernehimmel i Silkeborg. Prøv en af vores skov eller sø campingpladser, glamping telte eller shelters, de har hver i sær sin egen personlige charme. 

Campingpladser og glamping

På campingpladserne i Silkeborg Søhøjlandet finder I de perfekte rammer omkring en skøn ferie - prøv b.la. det populære glamping.  

Naturlejrpladser og shelters

Silkeborg og omegn byder på en række af naturlejrpladser for naturelskere og friluftsentusiaster.

Få 15 % rabat på entréen til følgende attraktioner og seværdigheder

Ved at overnatte hos en af vores udvalgte oplevelsessamarbejdepartnere kan du og familien få 15 % rabat på entréen hos mere end 15 forskellige attraktioner og seværdigheder i Silkeborg Søhøjlandet. Tag familien i hånden og sejl en tur i kano på Gudenåen eller opleve de smukke rovfugle til Silkeborg Rovfugleshow.

Overnatningssteder som giver 15 % rabat på attraktioner

Se hvilke overnatningsteder, der er med i oplevelsessamarbejdet og giver rabat på udvalgte attraktioner og seværdigheder.

Attraktioner og seværdigheder du kan få 15 % på i forbindelse med dit overnatningsophold

Oversigt over de attraktioner og seværdigheder, der er med i samarbejdet om at give 15 % rabat på entréen i forbindelse med dit overnatninsophold i Silkeborg Søhøjlandet.