Digitale skilte i Silkeborg

VisitSilkeborg tilbyder kultur- og sportsudbydere mulighed for at give deres event maksimal synlighed i Silkeborg Søhøjlandet på Århusvej og Horsensvej.

De digitale skilte ved Århusvej og Horsensvej er dynamiske annonceplatforme med enorm synlighed i både dagslys og mørke, sne, regn og direkte sollys.

For at sikre en høj værdi for både forbipasserende og annoncører annonceres der kun for større kultur- og sportsbegivenheder af almen interesse og relevans for borgere og turister. Disse skal være datosat. Dvs. ingen reklamer for åbent hus, uddannelsesinstitutioner, lån, butikstilbud, lilleputkampe, bogklubaftener, reklame for kanoferie på Gudenåen, som tema eller MTB sporene i skoven. Se de gældende retningslinjer her.

Der vil maksimalt køre 6 annoncer samtidigt. Dermed sikres det, at hver annonce mindst 360 visninger i døgnet og 2520 visninger på en uge. På hver skærm! Hvis ikke ugen er udsolgt vil man naturligvis bare få endnu flere visninger.

Prisen er enkel og ligetil:

1.200 kr. eks. moms pr uge.

*Der tages dog forbehold for løbende prisreguleringer, hvis der eksempelvis bliver udsigt til nye skærme.

Del denne side

Placering af skilte

Placering af digitale skilte

Skiltene er placeret på Århusvej og Horsensvej, hvor der tilsammen kører mere end 21.000 biler forbi i døgnet.

Kontakt

Ved spørgsmål eller købe af annonce bedes du kontakte marketingkoordinator Søren Jensen på tlf. 91896256 eller skrive til sj@silkebor...