Digitale skilte i SIlkeborg

Digitale skilte i Silkeborg

VisitSilkeborg giver eventarrangører, foreninger og kultur-udbydere mulighed for at give deres event maksimal synlighed i Silkeborg.

De digitale skilte ved Århusvej og Horsensvej er dynamiske annonceplatforme med enorm synlighed i både dagslys og mørke, sne, regn og direkte sollys.

Som noget nyt tilbyder vi vores eventpartnere halv pris(!) på annoncering og åbner samtidig op for at alle andre også kan købe annonceplads på skærmene, så længe indholdet lever op til de gældende retningslinjer.

For at sikre en høj værdi for både forbipasserende og annoncører kan der kun annonceres for større begivenheder af almen interesse og relevans for borgere og turister. Dvs ingen reklamer for smør eller sms-lån. Lilleputkampe og bogklubaftener får heller ikke plads på skiltene.

Der vil maksimalt køre 6 annoncer samtidigt og dermed sikrer man hver annonce mindst 360 visninger i døgnet og 2520 visninger på en uge. På hver skærm! Hvis ikke ugen er udsolgt vil man naturligvis bare få endnu flere visninger.

Prisen er enkel og ligetil. 

2000 kr pr uge.

1000 kr for vores eventpartnere.

Der tages forbehold for løbende prisreguleringer, hvis der eksempelvis bliver udsigt til nye skærme...

Del denne side

Placering af skilte

Placering af digitale skilte

Skiltene er placeret på Århusvej og Horsensvej, hvor der tilsammen kører mere end 21.000 biler forbi i døgnet.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du at købe et spot, kan du kontakte eventkoordinator Susanne Rohde på tlf. 93639460 eller skrive til src@silkebo...