Oplevelsessamarbejdet - Få 15% rabat på oplevelser

Få altid 15% rabat på entré eller udlejningsprisen hos følgende attraktioner og udlejningssteder, når du overnatter hos vores oplevelsessamarbejdspartnere.

Silkeborg Søhøjlandet - Danmarks Outdoor Hovedstad er en oplevelsesdestination fyldt med spændende aktiviteter og oplevelser for alle aldre. Søger du en anderledes oplevelse, som børnene aldrig vil glemme anbefaler vi, at I tager på en kanotur langs gudenåen eller tager ud og ser de store rovfugle optræde hos Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm. AQUA er også en oplagt mulighed - børnene vil uden tvivl elske at få lov til at røre de farverige fisk. Er du anderledes ude efter eftermiddagssjov med vennerne eller kæresten så kan en mountainbiketur i skoven anbefales. Der er masser af skønne spor i alle niveauer.

En mere stille og rolig dagsudflugt bør klart bestå af et besøg hos KunstCentret Silkeborg Bad, der ligger placeret lige ved siden af skønne Ørnsø, og det verdensanerkendte Museum Jorn inden turen går videre til Papirmuseet, hvor I kan lave jeres eget papir, og en aftentur langs søerne med Hjejlen. Slut endelig dagen af med en omgang adventure minigolf med hele familien - det er en samtale starter der vil noget. Der er masser af muligheder og alt få lidt tid, så hvorfor ikke overnatte et sted, der giver dig mulighed for at besøge flere steder på en gang. Rabat siger man da aldrig nej til! Slet ikke når det er Danmarks sjoveste og mest attraktive attraktioner og oplevelser der er tale om. Kom og besøg os og husk nu at få dine 15% rabat med på vejen.   

Få 15 % rabat på disse oplevelser og attraktioner

Overnatningspartnere - få 15 % rabat på oplevelser når du overnatter hos os