Oplevelser

Silkeborg og omegn byder på en stribe store oplevelser for hele familien og en pragtfuld natur med masser af aktivitetsmuligheder.

Nyd den smukke natur ved Silkeborg – og brug den aktivt eller i fred og ro. Giv den fuld skrue som børnefamilie, bliv underholdt, udfordret og lær samtidig med, at I har det sjovt sammen. Tag med på en spændende opdagelsesrejse gennem Silkeborgs historie fra vores fælles fortid frem til i dag. Sejl til Himmelbjerget med det gamle dampskip Hjejlen. Spark dæk i Bilernes by. Oplev kunsten ved de lokale kunsthåndværkere, de store gallerier og internationalt kendte kunstmuseer. Besøg de spændende specialbutikker og lokale fødevareproducenter og smag Silkeborg med alle sanser.

Silkeborg.live - Det sker her og nu

Silkeborg.live er Silkeborgs 'Det sker oversigt', her kan du finde alt fra koncerter, teaterforestillinger, torvemarkeder og meget mere

Større begivenheder i Silkeborg

I Silkeborg finder du et væld af events og her kan du finde Silkeborgs største begivenheder, alt fra Riverboat Jazzfestival, årets musical i Jysk Musikteater og store motionevents.

Det sker i Silkeborg og omegn

Silkeborg og omegn byder på et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger samt aktiviteter for både børn og voksne. Se de aktuelle arrangementer og highlights...


Outdoor aktiviteter

Silkeborg-området byder på det helt ideelle terræn, hvis du gerne vil krydre din ferie med udendørs sportsaktiviteter. De store skove og den smukke natur danner den perfekte ramme for f.eks. en løbetur 

En begavet kunstby

Kunsten kan opleves mange steder i Silkeborg og omegn. Området byder på hele paletten - lige fra de mange lokale kunsthåndværkere til de store gallerier og internationalt kendte kunstmuseer.

Tollundmanden, Silkeborg Museum,

Fortid og nutid mødes

Tag med på en spændende opdagelsesrejse fra vores fælles fortid frem til i dag. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i en række forskellige tidsaldre under et besøg på Silkeborgegnen.

Gallerier og kunsthåndværkere

Besøg Silkeborgegnens mange gallerier, gårdbutikker og lokale kunsthåndværkere.

Børnenes Silkeborg

Der er meget at opleve, hvis du holder ferie med børn, forældre eller bedsteforældre i Silkeborg og omegn. Her har I rig mulighed for at give den fuld skrue og at blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Shopping

Slip dig selv løs i Silkeborgs mange butikker og gør en god handel på torvemarkedet i Silkeborg. Kig f.eks. ind ved de lokale kunsthåndværkere og specialforretninger. 

Dessert med Sorring Bær

Smagsoplevelser

Silkeborg og omegn byder på mange smagsoplevelser. Oplev naturen og bliv klogere på, hvor det du spiser kommer fra. Deltag i gourmetarrangementer og besøg områdets markeder med lokale specialiteter. Smag Silkeborg med alle sanser.