Oplevelser

Silkeborg og omegn byder på en stribe store oplevelser for hele familien og en pragtfuld natur med masser af aktivitetsmuligheder.

Nyd den smukke natur ved Silkeborg – og brug den aktivt eller i fred og ro. Giv den fuld skrue som børnefamilie, bliv underholdt, udfordret og lær samtidig med, at I har det sjovt sammen. Tag med på en spændende opdagelsesrejse gennem Silkeborgs historie fra vores fælles fortid frem til i dag. Sejl til Himmelbjerget med det gamle dampskip Hjejlen. Spark dæk i Bilernes by. Oplev kunsten ved de lokale kunsthåndværkere, de store gallerier og internationalt kendte kunstmuseer. Besøg de spændende specialbutikker og lokale fødevareproducenter og smag Silkeborg med alle sanser.

Outdoor aktiviteter

Silkeborgegnen byder på det helt ideelle terræn, hvis du gerne vil krydre din ferie med udendørs sportsaktiviteter. De store skove og den smukke natur danner den perfekte ramme for vandring, mtb, trailrunning og sejlture.

Silkeborg.live - Det sker her og nu

Silkeborg.live er Silkeborgs 'Det sker oversigt', her kan du finde alt fra koncerter, teaterforestillinger, torvemarkeder og meget mere

Det sker i Silkeborg og omegn

Silkeborg og omegn byder på et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger samt aktiviteter for både børn og voksne. Se de aktuelle arrangementer og highlights...

En begavet kunstby

Kunsten kan opleves mange steder i Silkeborg og omegn. Området byder på hele paletten - lige fra de mange lokale kunsthåndværkere til de store gallerier og internationalt kendte kunstmuseer.

Tollundmanden, Silkeborg Museum,

Fortid og nutid mødes

Tag med på en spændende opdagelsesrejse fra vores fælles fortid frem til i dag. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i en række forskellige tidsaldre under et besøg på Silkeborgegnen.

Shopping

Slip dig selv løs i Silkeborgs mange butikker og gør en god handel på torvemarkedet i Silkeborg. Kig f.eks. ind ved de lokale kunsthåndværkere og specialforretninger. 

Dessert med Sorring Bær

Smagsoplevelser

Silkeborg og omegn byder på mange smagsoplevelser. Oplev naturen og bliv klogere på, hvor det du spiser kommer fra. Deltag i gourmetarrangementer og besøg områdets markeder med lokale specialiteter. Smag Silkeborg med alle sanser.