Musik & Teater oplevelser

Musik & Teater oplevelser

Hvad enten i ønsker at bryde mødet med musikoplevelser, teaterforestillinger, en god film, eller i hellere selv vil spille hovedrollen, og indtage scenen - så er alt muligt i Silkeborg og omegn.

JYSK MUSIKTEATER

Ønsker i at slutte mødet af med en kæmpe oplevelse, så nyd en koncert, et show eller teaterstykke i Jysk Musik & Teaterhus.
JYSK MUSIKTEATER ligger centralt ved Papirfabrikken lige ved Radisson Blu. 

Læs mere om de forskellige forestillinger her 

Musik & teaterarrangementer

Se en oversigt over de største begivenheder, og forestillinger her

Bio Silkeborg

Den der specielle film du eller dit kontor har snakket om at tage ind at se i ugevis, men aldrig kan få tid til, kan nemt klemmes ind et lille mødehul.
Biosilkeborg ligger centralt ved Papirfabrikken få skridt fra Radisson Blu. 
Se dagens program her 

Rytmisk musikforening

Rytmisk Musik Silkeborg arrangerer indspilning af mange forskellige numre, hvor I kan blive sangstjerner. I vælger selv nummeret. En anden mulighed er at synge duet - både hvor hovedpersonerne synger sammen på een gang - eller "hemmeligt", hvor hovedpersonerne ikke ved, at de synger sammen. Når indspilningen er færdig og sangen mikset, bliver der brændt en CD med det færdige resultat, som I kan få med med det samme. I skal påregne, at indspilning, miksning og produktion af cd tager ca. 1 - 1 ½ time - alt afhængig af humøret og talentet.
Mere info

Gi Den Gas Palads

Indspil en cd i lydstudiet i Gi Den Gas Palads og få en sjov og anderledes oplevelse.
Mere info

Del denne side