Move for Life - Præsenteret af DGI Østjylland

Alle events er gratis

Hvad bevæger DIG? Move for life giver bevægelse til alle, der vil være med.

We like to move it! Move for Life er en række events, der inspirerer folk til at bevæge sig sammen. Med et hav af lokale og regionale idrætsevents er der masser af muligheder for at løbe, hoppe, danse, ride og hvad end, der bevæger dig! Vi vil gerne vise den mangfoldighed af bevægelsesmuligheder, der findes, vi ved, der er noget for alle. I samarbejde med idrætsklubber, entusiaster, lokale projekter og kommuner i hele regionen gentænker vi idræt og bevægelse sammen.
Vi leger med træning og bevægelse i samspil med kunst og kultur. Det kan være cyklister, der genererer strøm til en live koncert, eller et museum, der åbner til midnatsløb. Bliv inspireret til at bevæge dig for livet!

I Silkeborg vil der være være forskellige events, der samler mennesker omkring bevægelse. Det er gode sager såsom 'silent disco', skulpturløb og en movement-festival! Silkeborg invitere med sine søer, skove og det kuperede terræn til alt slagt adventure sport. Men vi vil også lave samlende events inde i byen og vores helt store mission er, at få 15.000 mennesker til at bevæge sig samtidig i hele regionen! Hvad sker der, når så mange mennsker bevæger sig samtidig?
Vi støtter fællesidræt og i 2017 gør vi det større end nogensinde! Vær en del af denne bevægelse. Om du kommer med din nabo, din forening eller bare dig, kan du være med. Vores arrangementer er gratis og alle er velkomne. Følg med på facebook og find lige netop det arrangement, der passer til dig!

Har du en god idé, til et bevægelsesevent? Måske har du eller din forening eller andre lyst til at lave et bevægelsesevent i 2017 sammen med DGI. Vi hjælper dig med idéudvikling, organisation og PR. Kontakt os og få en snak om din idé!

Har du selv en idé til et event?

Kontakt: Simon Knoblauch: simon.knoblauch@dgi.dk tlf.:  20 27 52 88

Følg Move For Life på facebook: moveforlife2017

Eller web: www.dgi.dk/moveforlife

Del denne side