En begavet kunstby

Kunsten kan opleves mange steder i Silkeborg Søhøjlandet.
Silkeborg er kendt for kunst i verdensklasse takket være Asger Jorn og hans mange farverige malerier, skulpturer, keramik, grafiske værker og billedvævninger. Oplev hele herligheden på Museum Jorn. På KunstCentret Silkeborg Bad kan du opleve skiftende udstillinger af danske og udenlandske kunstnere i den gamle kurbadsbygning samt nyde en tur i skulpturparken med udsigt over Ørnsø.

Gallerier og kunsthåndværkere

Besøg Silkeborgegnens mange gallerier, gårdbutikker og lokale kunsthåndværkere.

Aktuelle udstillinger inden for kunst og historie

Dyk ned i danske såvel som udenlandske kunstværker og historier i Silkeborg og bliv inspireret til at ankue verden på ny. Læs mere om de aktuelle udstillinger inden for kunst og kultur her.

Museum Jorn

Museum Jorn

Oplev Asger Jorns kunstværker samt malerier, skulpturer og værker på papir af mange andre internationale kunstnere.

KunstCentret Silkeborg Bad

KunstCentret Silkeborg Bad

Oplev skiftende udstillinger med danske og udenlandske kunstnere samt den store skulptursamling i parken omkring KunstCentret Silkeborg Bad.

Asger Jorns Samlinger 30.01 - 11.12

Asger Jorn nåede at samle 5.500 værker af de danske og udenlandske kunstnere, han følte sig beslægtet med eller inspireret af. Han gav hele samlingen til Silkeborg. I dag rummer samlingen ca. 20.000 værker, hvoraf ca. 15.000 er grafik og tegninger.

Kunstpakke med overnatning

Overnat i enkle og hyggelige rammer på det tidligere kurbad i Silkeborg og få et fantastisk spændende ophold med aktuel kunst og skøn natur.