Icebreakers

Benyt Jer af de skønne grønne omgivelser, og læg èn eller flere breaks ind i  jeres program. Om I er til en stemningsfuldt gåtur ved søerne, større og mere udfordrende oplevelser eller hellere vil udfordres på det utraditionelle med for eksempel et besøg i AQUA’s dyrekælder, så kan vi tilbyde hele paletten i Silkeborg, som er velegnede til ethvert åndehul oven på en lang mødedag.

Her på siden viser vi et udpluk af oplagte muligheder, men kontakt os gerne, hvis I har brug for personlig rådgivning og inspiration. 

Silkeborg.live - Det sker her og nu

Silkeborg.live er Silkeborgs 'Det sker oversigt', her kan du finde alt fra koncerter, teaterforestillinger, torvemarkeder og meget mere

Mountainbike i Silkeborg Søhøjlandet

I Silkeborgegnens skove og på Søhøjlandets mange bakker har du som mountainbike entusiast rig mulighed for at få udfordringer.

Aktuelt inden for kunst og historie

Kunsten og historien kan opleves mange steder i Silkeborg og omegn. Læs mere om de aktuelle udstillinger og arrangementer, der er inden for kunst og historie...

Outdoor aktiviteter

Silkeborg Søhøjlandet byder på det helt ideelle terræn, hvis du gerne vil krydre din ferie med udendørs sportsaktiviteter. De store skove og den smukke natur danner den perfekte ramme for f.eks. en løbetur eller en tur på mountainbike. Og der er mange andre muligheder for at udfolde sig i Danmarks Outdoor Hovedstad.