Hoteller & kroer

Nyd et hotel- eller kroophold på Silkeborgegnen - og kombinér afslapning og luksus med naturskønne oplevelser og kulturliv.

Hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn tilbyder ophold for både weekend-, ferie- og konferencegæster, hvor kvalitet og god service er en naturlig del af den gode oplevelse.

Kig nærmere på hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn her på siden og se deres gode tilbud på weekendophold og miniferie.

Hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn

Læs mere om hotellerne og kroerne via linket nedenfor eller via boksen til højre.

Hoteller og kroer i Silkeborg og omegn

Gl. Skovridergaard

Hoteller og kroer i Silkeborg og omegn

Der er ikke noget som en god nats søvn. Tilbring den gode nat på et af Silkeborgegnens mange hyggelige hoteller og kroer i naturskønne omgivelser. Kig nærmere på hotellerne og kroerne, deres faciliteter og beliggenhed her...

Weekendophold og miniferie

Silkeborg og omegn byder på mange muligheder for weekendophold og miniferier af enhver art: Romantiske getaways, musik-, teater-, kunst- og gastronomiophold, golf- og kanopakker samt traditionelle hotel- og kroophold. 

Café Evald

Mad og drikke - oplevelser for enhver smag

Silkeborg og omegn byder på mange forskellige smagsoplevelser samt restauranter, kroer og caféer med et varieret menukort, egnsspecialiteter m.m.

Det sker i Silkeborg og omegn

Silkeborg og omegn byder på et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger samt aktiviteter for både børn og voksne. Se de aktuelle arrangementer og highlights...


Massage

Wellness

I forrige århundrede blev Silkeborg kendt som kurby. Læs om KurbySilkeborgs historie og hvad byen kan tilbyde indenfor wellness i dag.

Shopping

Slip dig selv løs i Silkeborgs mange butikker og gør en god handel på torvemarkedet i Silkeborg. Kig f.eks. ind ved de lokale kunsthåndværkere og specialforretninger. 

Silkeborg Bad

En begavet kunstby

Kunsten kan opleves mange steder i Silkeborg og omegn. Området byder på hele paletten - lige fra de mange lokale kunsthåndværkere til de store gallerier og internationalt kendte kunstmuseer.

Fortid og nutid mødes

Tag med på en spændende opdagelsesrejse fra vores fælles fortid frem til i dag. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i en række forskellige tidsaldre under et besøg på Silkeborgegnen.

Konferencehoteller i Silkeborg

Få et hurtigt overblik over konferencehotellerne i Silkeborg,som også byder på gode overnatningsmuligheder. Fællesnævner for dem alle er, at de ligger i naturskønne omgivelser - tæt på byens faciliteter.