Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Hoteller & kroer

Nyd et hotel- eller kroophold på Silkeborgegnen - og kombinér afslapning og luksus med naturskønne oplevelser og kulturliv.

Hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn tilbyder ophold for både weekend-, ferie- og konferencegæster, hvor kvalitet og god service er en naturlig del af den gode oplevelse.

Kig nærmere på hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn her på siden og se deres gode tilbud på weekendophold og miniferie.

Hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn

Læs mere om hotellerne og kroerne via linket nedenfor eller via boksen til højre.

Hoteller og kroer i Silkeborg og omegn

Gl. Skovridergaard

Hoteller og kroer i Silkeborg og omegn

Der er ikke noget som en god nats søvn. Tilbring den gode nat på et af Silkeborgegnens mange hyggelige hoteller og kroer i naturskønne omgivelser. Kig nærmere på hotellerne og kroerne, deres faciliteter og beliggenhed her...

Weekendophold og miniferie

Hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn byder på mange muligheder for weekendophold og miniferier af enhver art.

Kig nærmere på de mange muligheder via linket nedenfor eller via boksen til højre.

Weekendophold og miniferie

Weekendophold og miniferie

Silkeborg og omegn byder på mange muligheder for weekendophold og miniferier af enhver art: Romantiske getaways, musik-, teater-, kunst- og gastronomiophold, golf- og kanopakker samt traditionelle hotel- og kroophold. 

Jysk Automobilmuseum

Nostalgiske Silkeborg

Oplev fortidens minder på en af Silkeborgegnens hyggelige pramdragerkroer. Nyd et dampbad, oplev et bredt udsnit af veteranbiler, og tag på en historisk rejse gennem energiens verden. Slut af med en lækker frokost og sejltur på søerne. 

KunstCentret Silkeborg Bad

Kunst & kultur på hjul

Hop på cyklen og oplev kunsten og den smukke natur i samme åndedrag. Nyd en skøn weekend på enten hotel, vandrerhjem, campingplads eller bed & breakfast. 

Hotellernes og kroernes restauranter

Hotellerne og kroerne ved Silkeborg tilbyder mange spændende retter i deres restauranter.

På menukortene finder du både fin gourmetmad og traditionelle danske retter. Der er lidt for enhver smag...

Café Evald

Mad og drikke - oplevelser for enhver smag

Silkeborg og omegn byder på mange forskellige smagsoplevelser samt restauranter, kroer og caféer med et varieret menukort, egnsspecialiteter m.m.

Hotel Dania

Gavekort til danske kroer og hoteller

Køb et gavekort til brug ved danske kroer og hoteller.

Det sker i Silkeborg og omegn

Silkeborg og omegn byder på et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger samt aktiviteter for både børn og voksne. Se de aktuelle arrangementer og highlights...


Silkeborg.live - Silkeborgs nye 'Det sker oversigt'

Silkeborg.live er Silkeborgs 'Det sker oversigt', her kan du finde alt fra koncerter, teaterforestillinger, torvemarkeder og meget mere

Shopping

Slip dig selv løs i Silkeborgs mange butikker og gør en god handel på torvemarkedet i Silkeborg. Kig f.eks. ind ved de lokale kunsthåndværkere og specialforretninger. 

Massage

Wellness

I forrige århundrede blev Silkeborg kendt som kurby. Læs om KurbySilkeborgs historie og hvad byen kan tilbyde indenfor wellness i dag.

Silkeborg Bad

En begavet kunstby

Kunsten kan opleves mange steder i Silkeborg og omegn. Området byder på hele paletten - lige fra de mange lokale kunsthåndværkere til de store gallerier og internationalt kendte kunstmuseer.

Fortid og nutid mødes

Tag med på en spændende opdagelsesrejse fra vores fælles fortid frem til i dag. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i en række forskellige tidsaldre under et besøg på Silkeborgegnen.

Del denne side