Det sker i Silkeborg-oversigt

Som partner i VisitSilkeborg modtager du ugentligt en Det sker i Silkeborg-oversigt pr. mail, så du kan hjælpe dine gæster og besøgende til at opleve det bedste af Silkeborg og ikke gå glip af noget. 

Den kan udskrives og hænges op i receptionen, på opslagstavlen eller hvor det nu er relevant for dig og dine gæster. Den kan også sendes sammen med en overnatningsbekræftelse, så dine gæster allerede på forhånd ved hvad der sker i byen.

Oversigten udgives ugentligt i sommerhalvåret.

Kalenderen sammensættes med udgangspunkt i Kultunaut-indholdet på www.silkeborg.live, så hvis du uploader dine events til Kultunaut er du sikker på at dine begivenheder kommer med.

Tænk i den forbindelse over formatet på såvel denne som mange andre kalendere, som benytter sig af data fra Kultunaut. Der er ikke plads til ret meget tekst, så sørg for at dine overskrifter er korte, præcise og har det vigtigste stående forrest. Mindst ligeså vigtigt er det at uploade et godt og sigende billede, da det udgør en stor del af blikfanget.

Du har mulighed for en fremhævet visning, hvis materiale tilsendes senest 14 dage i forvejen til mt@silkeborg.com. (inkluderet i Plus og Premium Event Partnerskaber)

Du kan uploade indhold til kalenderen her

Spørgsmål, forespørgsler, rettelser eller lignende kan ligeledes rettes til mt@silkeborg.com

Du kan også altid finde den aktuelle oversigt her til højre.

Gælder for alle partnere

Del denne side

Hent aktuel live-kalender her

Det Sker i Silkeborg