Camping i Silkeborg - Danmarks Campingste Område

Tag familien med på en hyggelig og sjov campingferie i naturoplevelsernes tegn. På campingpladserne i Silkeborg og omegn finder I de perfekte rammer omkring en familieferie – både i den traditionelle højsæson og på de tidspunkter af året, hvor I måske har et par feriedage til gode, som skal tilbringes i smukke og inspirerende omgivelser.

Overalt er der tænkt på, at børnene skal trives, på trygge omgivelser og på mulighederne for aktiv ferie. Tæt på sø, å og skov er der plads til masser af aktiviteter i jeres eget tempo og til at være sammen – hele familien.

Campingpladserne i Silkeborg og omegn

For dig som gæst i Silkeborg og omegn betyder Silkeborg - Danmarks Campingste område -  bl.a. at området har campingpladser med:
- mange campingenheder
- værter med et stort lokalkendskab
henvisningshjælp til andre pladser
- en række spændende aktiviteter
- en smuk beliggenhed
- en standard og kvalitet, som ligger helt i top
- mange forskellige faciliteter
- og meget mere...

Campingpladserne i Silkeborg og omegn er alle smukt beliggende ved skov, sø eller å - og byder på et bredt udvalg af faciliteter og aktivitetsmuligheder.

Kig nærmere på campingpladserne i Silkeborg - Danmarks Campingste Område her...

Køb campingpas online eller ved TurismeSilkeborg

Unikke campingfaciliteter

Campingpladserne i Silkeborg-området byder på mange unikke faciliteter. Kig nærmere på nogle af dem til højre eller via linket Campingpladser i Silkeborg og omegn.

Kom ud i den skønne natur ved bøgeskov og direkte til Silkeborgsøerne - uden at give afkald på komfort. Book et Glamping-ophold - selvforkælelse i telt - ved Skyttehusets Camping. Læs mere om Glamping ved Skyttehusets Camping her...

Test dine evner på Silkeborg Sø Campings 12 hullers adventure minigolfbane. Læs mere om adventure minigolf på Silkeborg Sø Camping her...

Oplevelser i campingferien

Besøg de mange attraktioner i Silkeborg og omegn. Tag en frisk dukkert eller et spil minigolf. Lej en cykel, tag på fisketur, kanotur eller skattejagt med GPS. Hyg jer omkring bålet med snobrødsbagning, og nyd solnedgangen, når børnene er lagt i seng.

Mulighederne er mange i Danmarks Campingste Område.

Der er meget at opleve, hvis du holder ferie med børn, forældre eller bedsteforældre i Silkeborg og omegn. Her har I rig mulighed for at give den fuld skrue og at blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Sæt kanoen i vandet og sejl en tur på Gudenåen. Cykel en tur på en nedlagt togbane. Tag på prærievognstur med familien. Spring i Almindsø. Kælk eller stå på ski om sommeren. Konkurrér om at fange den største fisk. Aktivitetsmulighederne i naturen omkring Silkeborg er mange...

Silkeborg og omegn byder på et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger samt aktiviteter for både børn og voksne. Se de aktuelle arrangementer og highlights...


Silkeborg.live er Silkeborgs nye 'Det sker oversigt', her kan du finde alt fra større events, koncerter, teaterforestillinger, torvemarkeder og meget mere

Action og oplevelser for teenagefamilier. Der bliver fart over feltet, når teenagefamilier kan prøve kræfter med naturen omkring Silkeborg. Kom og ta’ udfordringen op med kajak, mountainbike og golf. 

Del denne side