Privat overnatning

I Silkeborg og omegn findes en række mennesker, som har åbnet deres hjem for gæster. Her kan du bo godt, billigt og rigtig hyggeligt.

De private overnatningssteder har både værelser og lejligheder til leje samt tilbyder servering af morgenmad eller gode køkkenfaciliteter, så du selv kan lave den.
Værterne vil gøre deres bedste til, at dit ophold i Silkeborg og omegn bliver fyldt med mange gode oplevelser - og glæder sig til at byde dig hjertelig velkommen.

Her finder du et kort over Silkeborg Søhøjlandet

Private overnatningssteder - fordelt på områder

I Silkeborg og omegn kan du både bo i byen, hvor der er kort afstand til attraktioner, shopping og kulturtilbud, eller langt ude på landet i den skønneste natur, hvor vandre- og cykelruter ligger næsten lige udenfor døren.

Til højre kan du klikke på et af Silkeborgegnens områder og se en liste over de private overnatningssteder i det specifikke område.

Silkeborg by
Silkeborg nord
Silkeborg syd
Silkeborg øst
Silkeborg vest 

Kanoroere ved Energimuseet

Silkeborg nord

Nedenfor kan du læse mere om de private overnatningssteder i Silkeborg nord samt finde kontaktoplysninger til den enkelte vært.

Silkeborg nord omfatter bl.a. Grauballe, Balle Kirkeby, Ans, Lemming, Grølsted, Hinge og Kjellerup.

Cyklister

Silkeborg syd

Nedenfor kan du læse mere om de private overnatningssteder i Silkeborg syd samt finde kontaktoplysninger til den enkelte vært.

Silkeborg syd omfatter bl.a. Virklund, Katrinedal, Bryrup og Hampen.

Hjejlekontoret

Silkeborg by

Nedenfor kan du læse mere om de private overnatningssteder i Silkeborg by samt finde kontaktoplysninger til den enkelte vært.

Silkeborg by omfatter bl.a. centrum, Sydbyen, Nordbyen, Gødvad, Søholt, Balle, Hvinningdal og Lysbro.

Sindbjerg - Stoubjerg

Silkeborg øst

Nedenfor kan du læse mere om de private overnatningssteder i Silkeborg øst samt finde kontaktoplysninger til den enkelte vært.

I Silkeborg øst ligger bl.a. Sejs, Svejbæk, Laven, Linå og Resenbro.

Vandring på Hærvejen

Silkeborg vest

Nedenfor kan du læse mere om de private overnatningssteder i Silkeborg vest samt finde kontaktoplysninger til den enkelte vært.

Silkeborg vest omfatter bl.a. Funder Kirkeby og Engesvang.

Silkeborg.live - Det sker her og nu

Silkeborg.live er Silkeborgs 'Det sker oversigt', her kan du finde alt fra koncerter, teaterforestillinger, torvemarkeder og meget mere

Ledige værelser

Ved klik på kortet til højre kan du se en oversigt over alle de private overnatningssteders beliggenhed i Silkeborg og omegn.

Ved klik på det enkelte overnatningssteds grønne ikon finder du desuden information om stedet samt status på, hvorvidt der er ledige værelser på den ønskede dag for dit ophold.

Kort over private overnatningssteder i Silkeborg og omegn

Ledige værelser

Se de private overnatningsteders placering på kort og check, om de har ledige værelser på de ønskede dage for dit ophold.