Møde og konference hos Djurs Sommerland - Østjylland

GRUPPETUR-FIRMATUR ÅRETS BEDSTE TUR

Djurs Sommerland har de perfekte rammer til jeres næste gruppetur eller firmatur sammen med jeres familier - uanset om I er 20 eller 10.000 deltagere.

Nemt at planlægge 
Vi hjælper jer med at arrangere turen fra start til slut, og vi sammensætter præcis den tur, der passer til jeres ønsker.

Få årets sjoveste dag i Nordens største sommerland. Glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 andre sjove forlystelser for både små og store legebørn.

Se folder over gruppe tur på hjemmesiden

Djurs Sommerland
Velkommen i Nordens største sommerland 

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland blev kåret til Nordens bedste sommerland i 2014, 2015 og 2016.

Danmarks største rutschebaner
Djurs Sommerland byder på adrenalinsus i verdensklasse. Hold på hat og krumsabel, når Piraten suser nedad fra 32 meters højde med 90 km/t. Og forvent skumsprøjt i skægget, når Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sender jer ud i det vildeste vandplask med 70 km/t. I kan også springe på Juvelens ATV’er og blive skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane.

Bondegårdsland - for børn og legesyge forældre
I det nye, store Bondegårdsland kan I opleve hele 10 sjove forlystelser. Prøv f.eks. det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Bondegårdsland er fyldt med oplevelser for hele familien.  

Store grønne oaser og kæmpe Vandland
Med over 60 sjove forlystelser flyver timerne af sted i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 8 spændende temalande, kan I slappe af i de mange grønne oaser, stille sulten med en lækker buffet eller snuppe en frisklavet sandwich på vejen. Glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor solskinstimerne kan nydes ved vandkanten eller for fuld fart i én af de mange vandrutschebaner.

Magisk Halloween i efterårsferien
Halloween i Djurs Sommerland byder på masser af (u)hyggelige oplevelser. Her kan I opleve 20.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse – hvis I tør. Glæd jer også til hele to Halloween haunted houses: HekseSkolen, som er en fortryllende oplevelse for hele familien, og GræskarFabrikken, hvor skræmmende gys venter om hvert hjørne.

Tag familien med i Djurs Sommerland. Her venter oplevelser til flere dage! Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Se åbningstider m.m. på Djurs Sommerland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland kirsten@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Randersvej 17
8581 Nimtofte

Telefon

+45 86398400

Fax

+45 86398430

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.550714867
Latitude : 56.424647081