JYSK MUSIKTEATER

Vi byder velkommen til JYSK MUSIKTEATER, - beliggende på den tidligere Papirfabrik i Silkeborg, med den flotte udsigt til Hjejlen og Gudenåen.

JYSK MUSIKTEATER blev indviet i 2004 med deltagelse af Hendes Majestæt Dronningen, og har siden sat den kulturelle dagsorden i byen med noget for enhver smag. Alt fra koncerter, teater, musicals, opera, standup, børneteater, messer, udstillinger, konferencer, fester………

JYSK MUSIKTEATER står for den daglige drift af Kedelhuset som er byens nye spillested. Kedelhuset giver med de rå rammer, unikke muligheder for at lave arrangementer, der vil blive husket, uanset om det er konference, foredrag, undervisning eller salgsmøder. Spillestedet rummer allerede mange spændende traditioner, bl.a. frokostjazz hver lørdag i vinterhalvåret. Se program for Kedelhuset lige her.

JYSK MUSIKTEATER præsenterer hvert efterår en stor musical produktion med premiere lørdag i uge 42. Læs mere om årets musical på MUSICAL SILKEBORG

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Silkeborg og vise jer nogle af de mange arrangementer, vi har i JYSK MUSIKTEATER og Kedelhuset.

Se mere på vores hjemmeside, samt mere om næste arrangement er på JMTS.DK

Del denne side

Opdateret af:

VisitSilkeborg info@silkeborg.com
 

Kontakt

Adresse

Papirfabrikken 80
8600 Silkeborg

Telefon

+45 - 8920 3050

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.555857
Latitude : 56.170421