Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Hoteller og kroer i Silkeborg og omegn

Nyd et hotel- eller kroophold på Silkeborg Søhøjlandet - og kombinér afslapning og luksus med naturskønne oplevelser og kulturliv. Kig nærmere på hotellerne og kroerne i Silkeborg og omegn og se deres gode tilbud på weekendophold og miniferie her...

Privat overnatning i Silkeborg og omegn

Privat overnatning

I Silkeborg og omegn har en række mennesker åbnet deres hjem for gæster. Her kan du overnatte midt i byen eller ude på landet.

Campingpladser

Camping og Silkeborgegnen er to dejlige sider af samme sag - og derfor er Silkeborg Danmarks Campingste Område. 

Naturlejrpladser og shelters

Silkeborg og omegn byder på en række af naturlejrpladser for naturelskere og friluftsentusiaster.

Hærvejsvandring

Herberger langs Hærvejen

Langs Hærvejen er der flere steder mulighed for at overnatte på nyindrettede herberger, som er etableret i gamle kroer og på nedlagte landbrug.

Weekendophold og miniferie

Silkeborg og omegn byder på mange muligheder for weekendophold og miniferier af enhver art: Romantiske getaways, musik-, teater-, kunst- og gastronomiophold, golf- og kanopakker samt traditionelle hotel- og kroophold. 

Det sker i Silkeborg og omegn

Silkeborg og omegn byder på et væld af begivenheder, festivaler, udstillinger samt aktiviteter for både børn og voksne. Se de aktuelle arrangementer og highlights...

Feriehus ved Silkeborg

Feriehuse i Silkeborg og omegn

Silkeborg og omegn byder på en række af dejlige feriehuse, som ligger i naturskønne omgivelser med perfekte udgangspunkter for et væld af gode oplevelser. Tag familien, vennerne eller fiskesjakket med og nyd et dejligt ophold på Silkeborgegnen.