JYSK MUSIKTEATER  

JYSK MUSIKTEATER tilbyder en unik ramme omkring konferencer, kurser, større møder, messer og selskaber. Det er beliggende i den tidligere Papirfabrik med en flot udsigt til Hjejlen og Gudenåen.
Plads til møder og spisning op til 750 personer.

JYSK MUSIKTEATER kan, udover musikarrangementer og teaterstykker, og med sit helt eget miljø også tilbyde en unik ramme omkring konferencer, kurser, større møder, messer og selskaber. JYSK MUSIKTEATER er beliggende i den tidligere Papirfabrik med en flot udsigt til Hjejlen og Gudenåen og kun et stenkast fra Silkeborgs bymidte.
I samarbejde med vores nabo Hotel Radisson Blu, Papirfabrikken yder vi det bedste for at give vores kunder den perfekte løsning hvad enten det drejer sig om
• Kurser, konferencer, større møder eller
• Selskaber, fester og receptioner.

Med Hjejlebådene som nabo, er der i højsæsonen mulighed for at nyde en sejltur med en af bådene, eller måske selve Hjejlen, ud på Silkeborgsøerne til Himmelbjerget. En sejltur med Hjejlebådene kan også bookes og kombineres med en reception, fest, møde eller konference i JYSK MUSIKTEATER.

Musikhuset er placeret tæt ved Gudenåen og Silkeborg skovene, så der er rige muligheder for en gåtur langs vandet og i skoven. Har man lyst til en bytur, ligger Silkeborgs bymidte med butikker og caféliv 5 min. gang fra huset. Ligeledes finder man langs Gudenåen og nærmeste nabo til JYSK MUSIKTEATER et strøg med byens biograf, Hotel Radisson Blu og et rigt udbud af restauranter.

Opdateret af:

VisitSilkeborg lc@silkeborg.com
 

Kontakt

Adresse

Papirfabrikken 80
8600 Silkeborg

Telefon

+45 89 20 30 50

Fakta

  • By / Område

    • Gudenå
    • Silkeborg

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

  • Se geokoordinater

    Longtitude : 9.5558570000
    Latitude : 56.170421