Børnenes Silkeborg

Der er meget at opleve, hvis du holder ferie med børn, forældre eller bedsteforældre i Silkeborg og omegn. Her har I rig mulighed for at give den fuld skrue og at blive underholdt, udfordret og lære samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Det' for børn - ude og inde

Silkeborg og omegn byder på mange forskellige oplevelser for både store og små børn i alle aldre - og både ude og inde, så ferien kan tilpasses ferievejret.

Drenge i Labyrinthia

Attraktioner for børn

Kig nærmere på attraktionerne for børn i Silkeborg og omegn.

Sov godt i Silkeborg og omegn

I Silkeborg og omegn er der mange dejlige familieegnede overnatningssteder med glade feriepriser. I kan være jer selv som familie og har desuden mulighed for at deltage i en række aktiviteter sammen med andre. 

Både campingpladserne og feriecenteret afholder en masse sjove børneaktiviteter henover sommeren. I sommerhus er naturaktiviterne lige uden for døren. Flere hoteller og vandrehjemmet tilbyder familieværelser.

Overnatningsstederne er placeret bynært eller i naturskønne omgivelser - og alle tæt på spændende oplevelser.

Kig nærmere på overnatningsstederne i Silkeborg og omegn her...

Feriehus ved Silkeborg

Feriehuse i Silkeborg og omegn

Silkeborg og omegn byder på en række af dejlige feriehuse, som ligger i naturskønne omgivelser med perfekte udgangspunkter for et væld af gode oplevelser. Tag familien, vennerne eller fiskesjakket med og nyd et dejligt ophold på Silkeborgegnen.

Vejlsøhus

Ophold med gratis adgang til AQUA

Stay in a family room at Vejlsøhus and get free admission to the Aqua Aquarium & Zoo.

Silkeborg Sø Camping

Campingferie

Tag familien med på campingferie ved Silkeborg - Danmarks Campingste Område. Campingpladserne er beliggende i smukke og inspirerende omgivelser og byder på mange forskellige faciliteter og sjove aktiviteter.

Badeland ved Dayz Søhøjlandet

Feriebolig og aktiviteter

Alt er parat ved feriecentret Dayz Søhøjlandet; ferieboligen og de utallige aktiviteter inde og ude, tropisk badeland, ridecenter, skipiste, badminton, børnebumler, klatrebjerg og meget andet.

Folder - Gudenåsystemet med motorbåd

Hold ferie ved vandet – og på det – i Silkeborg. Tag med ud på en sejltur til Himmelbjerget, sejl i kano op ad Gudenåen og besøg et spændende akvarium og en dyrepark og se de mange fisk, fugle og dyr. 

Aktiviteter i naturen

Kun fantasien sætter grænser for sjove aktiviteter i Silkeborgegnens natur.

Cykeltur
Fisketur
Geocaching
Kanotur
Minigolf
Ridning
Skiløb og kælkning
Svømning
Tennis

Kanotur på Gudenåen

Sjove aktiviteter i naturen

Sæt kanoen i vandet og sejl en tur på Gudenåen. Cykel en tur på en nedlagt togbane. Tag på prærievognstur med familien. Spring i Almindsø. Kælk eller stå på ski om sommeren. Konkurrér om at fange den største fisk. Aktivitetsmulighederne i naturen omkring Silkeborg er mange...

Kidz Silkeborg

Gå på opdagelse i børneland

Download "Kidz Silkeborg" - app'en til familiens iPad og gå på opdagelse i børnelandet Silkeborg gennem sjov, leg og læring.

Begivenheder for børn

Silkeborg og omegn byder på mange spændende og sjove arrangementer for børn.

Aktiviteter for børn i Silkeborg og omegn

Der er meget at opleve, når du holder ferie med familien i Silkeborg og omegn. Kig nærmere på de mange aktiviteter, der er for børn i løbet af efteråret her...

Indelukkets minigolf

Indelukkets minigolf

Er du til golfspil for sjov uden at kunne spillet, er det let at slå sig på minigolf. I Indelukkets Minigolf, kan du spille på 18 miniaturebaner. Læs mere om Indelukkets minigolf her...

Del denne side